Locul perfect pentru orice tip de eveniment!

Căutați un loc ideal pentru petrecerea dvs? La noi dorințele devin realitate pentru că ne ocupăm de toate detaliile pentru ca evenimentul organizat să fie perfect.

Organizăm nunți, botezuri și petreceri private care vor rămâne o amintire plăcută.

Știm că momentul special când spuneți ”Da” este unic pentru fiecare, tocmai de aceea la Pensiunea First Class veți găsi unicitatea acelui momentu pentru dvs. și pentru cei dragi. Salonul nostru de evenimente îmbină eleganța și confortul și ne vom asigura că evenimentul va fi perfect, de la cazare de înaltă calitate pentru oaspeții dvs, la locația noastră de interior și exterior, datorită unei grădini spectaculoase și a unui cadru natural frumos, până la meniurile care vor satisface și cela mai exigente gusturi și cereri.

Prima petrecere pentru copil suntem siguri că vă doriți să iasă minunat. Să vă amintiți cu drag peste ani de acest eveniment atât de așteptat și emoționant pentru fiecare familie. Vom fi atenți la toate detaliile astfel încât prima petrecere din viața copilului va fi perfectă, atât pentru dvs cât și pentru invitați.

La Pensiunea First Class puteți organiza orice fel de petreceri private. Ne implicăm personal și avem grijă ca evenimentul dvs să fie unic și să vă trezească amintiri plăcute.

Sala noastră poate găzdui până la 200 de locuri într-un spațiu deosebit și elegant, cu ring de dans, sistem de sunet complet și un meniu diversificat. Nici o cerință nu este dificilă pentru noi, pentru că mizăm pe creativitate pentru a vă transforma cele mai importante moment din viață în amintiri care să dureze.